Hvordan opretter jeg en ny kontaktperson?

Klik på Kontaktpersoner i toppen af din skærm til højre for Indbakke. Klik på det lille plus i bunden af din skærm for at oprette en Ny kontakt.

Giv din nye kontaktperson de ønskede kontaktoplysninger og klik på Gem, når du er færdig med at oprette kontakten.

Du kan også gemme en kontaktperson når du har en email åben. Ud for navnet på afsender er der et ikon som ligner en lille mand med et plus ud for. Ved at klikke på denne vil du automatisk tilføje denne afsender til din adressebog med navn og email adresse.