Jeg kan ikke finde mine gamle mails i 'Papirkurven' og 'Spam mappen'. Hvor er de blevet af?

På alle GodMails gratis mailkonti bliver mails i mapperne Papirkurven og Spam slettet automatisk, hvis de er mere end 30 dage gamle.

Hvis du ønsker at gemme mails fra disse mapper, skal de flyttes til alternative placeringer - eks. en ny mappe.

Hvis man desuden tømmer mappen Papirkurven (ved at klikke på Klik her for at tømme papirkurven!), bliver alt indholdet af mappen slettet permanent.