GodMail.dk har fået nyt design

Implementeringen af GodMail's nye hjemmesidedesign er nu gennemført.

Den nye hjemmeside http://godmail.dk skulle gerne gøre det nemmere at være både GodMail-bruger og medarbejder. I praksis betyder det, at mange af de fejl, som prægede den gamle hjemmeside nu er løst og lukket, så du som bruger kan nyde godt at en langt bedre mailoplevelse - både på PC, smartphone og tablet.

Fra den anden side af bordet, har den nye hjemmeside for os på supporten, givet os en lang række værktøjer, som skal gøre det endnu nemmere for os at hjælpe dig, hurtigt og effektiv.

Der vil naturligvis være en tilvænningsfase over de næste par uger, hvor vi alle sammen sandsynligvis bliver klogere på det nye design. Men vi glæder os til at høre, hvad du synes om det, samt hvad vi stadig kan gøre endnu bedre.

Det bedste hilsen fra

GodMail - Supporten