Har du problemer med at logge ind? Her er 3 løsninger, som virker hver gang vi prøver fra supporten

Langt de fleste henvendelser vi modtager på supporten drejer sig om problemer med at logge ind efter vi introducerede den nye hjemmeside. I 99 % af henvendelserne kan problemet løses ved at følge disse 3 trin:

Læs også: Min konto er "suspenderet". Hvad betyder det?

1. Vær 100 % sikker på at din mailadresse og adgangskode er indtastet korrekt.
    Husk at indtaste hele din mailadresse (eks. minkonto@godmail.dk eller minkonto@ofir.dk).

Hvis din mailkonto er mere end 4 år gammel, kan det være den oprindeligt er oprettet som en Ofir-mailadresse. Hvis din @godmail.dk-mailadresse ikke virker, så prøv at logge på med dit oprindelige @ofir.dk-mailadresse i stedet (eks. morten@godmail.dk -> morten@ofir.dk).

Hvis du gentagne gange oplever at log ind mislykkes, så prøv evt. at vente 2-3 sek. fra du har åbnet log ind boksen til du begynder at indtaste din emailadresse og adgangskode. Nogle browsere (især af ældre dato) kan nemlig "hakke" lidt, hvis siden ikke er færdig indlæst, når du begynder at indtaste dine brugeroplysninger.

2. Slet dine cookies.
    Slet dine cookies og ryd browserdata fra din browser (internetprogram). Luk dit internet vindue helt ned og prøv igen.
    Sådan sletter du dine cookies (åbner i et nyt vindue).

3. Vær sikker på at din browser er opdateret til den nyeste version.
    Vores nye hjemmeside virker i langt de fleste browsere, men jo ældre din browser er, jo sværere er det at garantere, at alle funktioner på hjemmesiden virker efter hensigten.
    Vi anbefaler at du som minimum bruger:

Internet Explorer ver. 10 eller nyere
    Google Chrome ver. 35 eller nyere
    Morzilla Firefox ver. 25 eller nyere
    Safari (Mac) ver. 5 eller nyere
    Safari (iOS) ver. 7 eller nyere