Find din gemte adgangskode

Har du bedt om at få husket dit brugernavn og adgangskode til din Godmail, eller logges du helt automatisk ind, er det din browser, som husker dette for dig. Derfor er det i denne, du skal rette indstillingerne, hvis du ikke ønsker disse funktioner.

Herunder finder du links til, hvordan du håndterer adgangskoder i de mest gængse browsere:

Ovenstående metode virker også hvis du frem over ikke ønsker at din email og adgangskode skal huskes automatisk, da du samme sted kan slette disse informationer.